Huisdierplein

Huisdierplein

25 feb. 2018 19:35

Afgelopen zaterdag een geweldige dag gehad op de huishoudbeurs op het huisdierplein...

Afgelopen zaterdag een geweldige dag gehad op de huishoudbeurs op het huisdierplein. Samen met Arvid van Putten Hondencoach, Marley en Doris free-shaping laten zien aan het publiek. Marley en Doris deden het fantastisch! En wat ook heel mooi was om te zien is hoe het publiek reageerde op de positieve manier van trainen, in 1 woord geweldig! Dankjulliewel voor deze mooie dag

Lees meer »

Ook dit jaar zullen we weer te vinden zijn op de huishoudbeurs....

Ook dit jaar zullen we weer te vinden zijn op de huishoudbeurs samen met Marley en Arvid van Putten. Komen jullie ook naar de demonstraties kijken? Wij zijn op zaterdag 17 februari en zaterdag 24 februari van de partij op het huisdierenplein bij de Prins petfoods stand en Lifestyle for pets. Niet alleen wij verzorgen een aantal demonstraties die dag, er komen veel meer leuke demo's voorbij, dus kom ook eens een kijkje nemen op het huisdierenplein!

Lees meer »

Na lang wachten, wikke en wegen, zullen we het doen? Of niet?....

Na lang wachten, wikke en wegen, zullen we het doen? Of niet? 1,5 jaar verder hebben we deze jongen voor onze kennel mogen verwelkomen vanuit Oekraïne:

Dit is Sangre Caliente UNCAS for Marley’s dream Aka Argus ❤️❤️❤️❤️

Thank you so much Tatiana Gorovets for having this beautiful boy?

Lees meer »

Ook in het nieuwe jaar gaan we weer lekker aan de wandel....

Ook in het nieuwe jaar gaan we weer lekker aan de wandel, deze keer in het vrouwenhofpark in de buurt. Onze jonge, puberende Doris wilde vorig jaar nog wel eens achter het wild aan en haar neus volgen om er achter te komen dat ze ons kwijt was. We hebben flink met haar geoefend, want weglopen wilt ze eigenlijk helemaal niet, nu houd ze wat meer de boel in de gate en verliest ze zich niet meer zo in het snuffelen. Dus nu kan ze steeds vaker lekker los lopen en rond rennen met Marley.

Lees meer »

Doris heeft een Zeer goed ontvangen en een tweede plaats bij de Winner 2017 op zaterdag 9 december!! Lees hier meer over dit geweldig weekend!

Weer een druk weekend achter de rug gehad samen met Doris (Show op zaterdag) en met Marley (Zaterdag en zondag demonstraties met Arvid van Putten Hondencoach in samenwerking met Lifestyleforpets en Prins Petfoods Ook Mike van der most was gezellig van de partij om het event van leuk commentaar en interessante weetjes te vullen. Alweer een jaar lang mag ik mee helpen met de demonstraties en hiervoor ben ik erg dankbaar. Het is zo leuk om te doen en om andere mensen te leren over hondentaal.

Deze keer lieten we de mensen het effect van positief trainen zien en gebruikte hierbij de clicker en geen commando's (Free-shaping zoals ze dat noemen) Marley moest zo zelf nadenken wat er voor zorgde dat ze de click en beloning kreeg en ervaart bij deze trainingsmethode geen stress en ze leert zelf nadenken over haar trucjes en is zo lekker voldaan na een trainingssessie. Ook gaf Arvid tips over hoe om te gaan en trainen bij (vuurwerk)angst.

Het was een geweldig weekend!

Lees meer »

Hond2017

Hond2017

7 dec. 2017 13:28

Op zaterdag en zondag (9&10 december) zijn we weer van de partij samen met Arvid van Putten om diverse demonstraties aan u te laten zien.....

Op zaterdag en zondag (9&10 december) zijn we weer van de partij samen met Arvid van Putten om diverse demonstraties aan u te laten zien, hieronder ziet u het rooster. Arvid heeft voor zondagmiddag nog een verrassing in het vooruitzicht dus kom gezellig langs en maak er een mooie dag van.

Zaterdag rond 10:00 zullen de dwerg pinschers gekeurd gaan worden in ring 10, er zijn 17 dwergen te bewonderen.

Zaterdag 9 december:
10.30-11.00 Prins Ring Hondengedrag in mensentaal
12.00-12.30 Prins Ring Omgaan met vuurwerkangst

Zondag 10 december:
11.00-11.30 Prins Ring Hondengedrag in mensentaal
13.40-14.00 Prins Ring Omgaan met vuurwerkangst

 

In samenwerking met Prins petfoods en Lifestyle for Pets

Lees meer »

Vandaag op de Dogshow te Hazerswoude-dorp geweest.....

Vandaag op de Dogshow te Hazerswoude-dorp geweest. We waren als enige aanwezig van de dwerg pinschers en zijn naar huis gegaan met een Zeer goed en een mooi keurrapport. Doris was wat springerig en huppelig... heerlijk vrolijk en daardoor geen Uitmuntend helaas, maar ze had het naar haar zin en dat is ook heel belangrijk.

Dit betekent dat Doris al haar showresultaten behaald heeft voor de fok en ook al haar gezondheidsuitslagen, dus dat word plannen, uitzoeken en voorpret mbt haar eerste nest volgend jaar 2018. Spannend!!!!

Lees meer »

Aanstaande zondag zijn Doris en ik van de partij op de Dogshow in Bleiswijk.

Aanstaande zondag zijn Doris en ik van de partij op de Dogshow in Bleiswijk. We zijn benieuwd naar de show en hebben er zin in.

Lees meer »