Huishoudbeurs 2019

Het was weer een fantastische dag vandaag op de huishoudbeurs. Samen met Arvid van Putten Hondencoach weer veel mensen geïnformeerd over positief trainen van je hond. En onze dames en heer hebben weer een mooi staaltje free-shaping laten zien. Ik ben ontzettend trots op onze dwergpinschers😍❤️ en ook enorm trots op mijn kinderen... die het fantastisch hebben gedaan vandaag. Jaze was zelfs mijn persoonlijke knuffelassistent voor als ik bezig was met de demo, knuffelde hij met de andere honden💪🏻👍🏻

Lees meer »

Alle pups zijn besproken

Ook Chase vond vandaag zijn nieuwe gezin! Nog 4 lange weken wachten voor de nieuwe gezinnen van Ryder (aka Frenske) en Chase voordat ze naar hun nieuwe gezin mogen. Catoo zal bij ons blijven wonen

Lees meer »

Nieuwe foto's A-nest

Vandaag weer een aantal stappen gezet in het puppenleven, de pups hun kist is vervangen door een heerlijke mand, en ook hebben we even geoefend met halsbandjes (even iets anders om hun lijf dan helemaal niets)

Lees meer »

Hiep hoera!

Op 01-08-2018 is ons A-nest geboren dmv een keizersnede. Mama en de pups maken het goed. Ze groeien als kool. Er zijn twee reutjes geboren (een bruine en een zwarte) en een bruin teefje. Het teefje zal bij ons blijven wonen.

Lees meer »

ECVO test Argus

Yeah! Net met Argus de ECVO test gehad en hij is helemaal vrij van oogziekte!! In de namiddag hebben we nog het patellaluxatie onderzoek. Uitslag daarvan volgt nog.

Lees meer »

Yeah! Wij verwachten in augustus pups!

Afgelopen dinsdag hebben wij een drachtecho laten maken van de buik van Doris en ze is drachtig! Begin augustus verwachten wij de pups. Heeft u interesse in een pup of u heeft vragen. Kijkt u dan eens op de pagina pups. 

Lees meer »