Alle pups zijn besproken

Ook Chase vond vandaag zijn nieuwe gezin! Nog 4 lange weken wachten voor de nieuwe gezinnen van Ryder (aka Frenske) en Chase voordat ze naar hun nieuwe gezin mogen. Catoo zal bij ons blijven wonen

Lees meer »

Nieuwe foto's A-nest

Vandaag weer een aantal stappen gezet in het puppenleven, de pups hun kist is vervangen door een heerlijke mand, en ook hebben we even geoefend met halsbandjes (even iets anders om hun lijf dan helemaal niets)

Lees meer »

Hiep hoera!

Op 01-08-2018 is ons A-nest geboren dmv een keizersnede. Mama en de pups maken het goed. Ze groeien als kool. Er zijn twee reutjes geboren (een bruine en een zwarte) en een bruin teefje. Het teefje zal bij ons blijven wonen.

Lees meer »

ECVO test Argus

Yeah! Net met Argus de ECVO test gehad en hij is helemaal vrij van oogziekte!! In de namiddag hebben we nog het patellaluxatie onderzoek. Uitslag daarvan volgt nog.

Lees meer »

Yeah! Wij verwachten in augustus pups!

Afgelopen dinsdag hebben wij een drachtecho laten maken van de buik van Doris en ze is drachtig! Begin augustus verwachten wij de pups. Heeft u interesse in een pup of u heeft vragen. Kijkt u dan eens op de pagina pups. 

Lees meer »

Pinkstershow

Argus heeft het super gedaan op de Pinkstershow 2018, zijn eerste keer op show en wat deed hij het geweldig. Met een zeer goed en een mooi keurrapport op zak gaan we door naar de volgende show.

Lees meer »

Animal Event 2018

Animal Event 2018 was een geweldige ervaring. Samen met Arvid van Putten, Marley en Argus waren we weer van de partij om hondengedrag in mensentaal. Hier onder een drie luik met mij en Marley met onze demonstratie Free-shaping met een clicker. Wat werkt het toch fijn met haar. Het was genieten. Onze demo-helden deden het geweldig.

Lees meer »