Hond 2017 en Demonstraties

Gepubliceerd op 10 december 2017 21:37

Doris heeft een Zeer goed ontvangen en een tweede plaats bij de Winner 2017 op zaterdag 9 december!! Lees hier meer over dit geweldig weekend!

Weer een druk weekend achter de rug gehad samen met Doris (Show op zaterdag) en met Marley (Zaterdag en zondag demonstraties met Arvid van Putten Hondencoach in samenwerking met Lifestyleforpets en Prins Petfoods Ook Mike van der most was gezellig van de partij om het event van leuk commentaar en interessante weetjes te vullen. Alweer een jaar lang mag ik mee helpen met de demonstraties en hiervoor ben ik erg dankbaar. Het is zo leuk om te doen en om andere mensen te leren over hondentaal.

Deze keer lieten we de mensen het effect van positief trainen zien en gebruikte hierbij de clicker en geen commando's (Free-shaping zoals ze dat noemen) Marley moest zo zelf nadenken wat er voor zorgde dat ze de click en beloning kreeg en ervaart bij deze trainingsmethode geen stress en ze leert zelf nadenken over haar trucjes en is zo lekker voldaan na een trainingssessie. Ook gaf Arvid tips over hoe om te gaan en trainen bij (vuurwerk)angst.

Het was een geweldig weekend!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.